The return client

On every project SMPL is involved in, the end goal is a happy customer – and a happy customer a lot of the time means a repeat customer. This project was designed in our office in late 2013, and we were able to visit the space yesterday to see the end result. It was an old indoor pool space with mold, mildue, and heating/cooling issues … we scrapped the pool, filled it in and gave the clients an amazing new living room and dining room for their home.

We’re now working with the clients on phase two – a renovated modern kitchen to compliment the midcentury home, and an updated den, mudroom, powder room and entry space.

 

Wide Angle Of Renovated Space

Wide Angle Of Renovated Space

Buildup up around original fireplace

Buildup up around original fireplace

Dining Room Fixture sets off Space

Dining Room Fixture sets off Space